Waar het allemaal begon …

18 jaar, afgestudeerd in de richting sociaal technische wetenschappen en dan moet het echte leven pas beginnen… En waar moet ik beginnen?

Dé juiste studiekeuze vinden was voor mij van zeer groot belang! Dagenlang twijfelde ik tussen de richtingen vroedkunde, verpleegkunde en dan totaal iets anders zoals marketing of psychologie… Uiteindelijk koos ik voor marketing maar na het eerste jaar werd me meteen duidelijk dat dit niet was waar ik naar op zoek was.

Toen besloot ik om Idea & Innovation Management te gaan studeren. Het was een nieuwe manier van leren met frisse vakken zoals trendwatching, visual thinking, research… Kortom, deze richting was gericht op 4 pijlers (innovatie, creativiteit, ondernemerschap en people skills) en daarom koos ik hier meteen voor. Het sprak me aan dat dit een ruimdenkende opleiding is die je niet meteen in een bepaald hokje duwde.

Mijn lievelingsvakken waren coaching en self management. Ik vind het enorm boeiend hoe ons lichaam werkt in al ons denken, doen, de invloed van onze omgeving en onszelf. Dankzij deze vakken heb ik al snel mijn passie ontdekt, namelijk fysieke en mentale gezondheid.

Na mijn bachelor besloot ik om me een heel jaar lang bij te scholen. Zo volgde ik life coaching, voedingsbegeleiding, hot stone massage, relaxatiemassage… En als kers op de taart de vierjarige opleiding causale voetreflexologie, waarin alle cursussen zich tot één mooi geheel vormden.

Onze voeding, organen, hormonen, mindset, denkpatronen, drijfveren, overtuigingen, mindfulness en meditatie, energiebalans, belang van slaap… Allemaal stuk voor stuk belangrijke aspecten die bijdragen aan een goede gezondheid. Door mijn kennis te combineren begeleid ik mijn cliënten graag naar een gezonde levensstijl en balans in het lichaam.

Anderen helpen geeft me enorm veel voldoening en energie. En dit combineren met mijn passie voor fysieke en mentale gezondheid maakt er mijn missie en drijfveer van!