Diensten

Loopbaanbegeleiding

Pffff ik heb geen goesting om weer naar het werk te gaan, ik ben het beu en voel me nutteloos, mijn collega’s begrijpen me niet, ik voel me niet gewaardeerd, ik ken mijn talenten niet of kan ze niet gebruiken, ik haal geen voldoening uit mijn job, mijn werk put me uit, mijn work-life balance is uit evenwicht, ik word onvoldoende verloond voor wat ik doe, ik weet helemaal niet wat ik wil en waar ik goed in ben… Allemaal voorbeelden die erop kunnen wijzen dat het tijd is voor iets anders. Neem je loopbaan vandaag nog in eigen handen en doe iets waarvan jouw vuur binnenin gaat branden.

Klinkt dit allemaal nog een beetje eng en heb je geen idee hoe je deze stappen kan ondernemen? Of heb je iemand nodig die je net dat duwtje extra in de rug geeft om jouw ideeën naar de praktijk om te zetten? Dan begeleid ik jou heel graag via tal van praktische oefeningen en doelgerichte vragen om jouw eigen kracht terug te vinden. Samen gaan we op zoek hoe jij de beste versie van jezelf kan worden.

Gezien we een grote deel van onze tijd aan werk besteden is het belangrijk om iets te doen waar je voldoening uit haalt en wat jou energie geeft. Heb jij zin om het roer van jouw loopbaan in eigen handen te nemen? Contacteer me voor meer info of een afspraak zodat ik jou hier meer over kan vertellen.

Wist je trouwens dat je via VDAB loopbaancheques kan aanvragen die je recht geven op 7 uur coaching voor een bedrag van slechts €80?! Alle details kan je terugvinden op de website van VDAB en via de website van A-lissome, het erkend loopbaancentrum waarmee ik samenwerk.

Causale voetreflexologie

Iedereen weet dat bewegen ons gezonder maakt en dat voel je ook wanneer je na het sporten de energie door je lichaam voelt stromen. Dit principe van beweging kunnen we tot in onze cellen doortrekken.

Als voetreflexoloog breng ik de beweging in de organen terug aan de hand van reflexzones die op de voeten gestimuleerd worden. Een orgaan zijn kwaliteit zal verminderen wanneer deze minder goed beweegt en kan op termijn resulteren in een ziek orgaan.

Waar kan causale voetreflexologie u mee helpen?

Wat doet causale voetreflexologie en hoe werkt het?

Wanneer de beweging van onze organen om de ene of andere reden (littekens, emoties, toxines, scheiding, operaties…) afneemt gaan ze minder goed functioneren en worden we ziek. Met causale voetreflexologie gaan we op zoek naar de oorzaak van de bepaalde klacht(en) en symptomen.

Via zones op de voeten wordt de beweging van de organen hersteld. Deze zones corresponderen met de emotionele zones in de hersenen. Door deze emotionele zones in de hersenen te combineren met de zones van de organen op de voeten wordt de eenheid van lichaam en geest hersteld.

Hoe ziet een sessie er uit?

Na het afnemen van een intakeformulier zal ik mijn strategie voor de behandeling bepalen. Bij risicocliënten zal er helaas niet op de voeten behandeld kunnen worden. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten waarvoor ik een prijs van €52 vraag.