Diensten

Causale voetreflexologie

Iedereen weet dat bewegen ons gezonder maakt en dat voel je ook wanneer je na het sporten de energie door je lichaam voelt stromen. Dit principe van beweging kunnen we tot in onze cellen doortrekken.

Als voetreflexoloog breng ik de beweging in de organen terug aan de hand van reflexzones die op de voeten gestimuleerd worden. Een orgaan zijn kwaliteit zal verminderen wanneer deze minder goed beweegt en kan op termijn resulteren in een ziek orgaan.

Waar kan causale voetreflexologie u mee helpen?

Wat doet causale voetreflexologie en hoe werkt het?

Wanneer de beweging van onze organen om de ene of andere reden (littekens, emoties, toxines, scheiding, operaties…) afneemt gaan ze minder goed functioneren en worden we ziek. Met causale voetreflexologie gaan we op zoek naar de oorzaak van de bepaalde klacht(en) en symptomen.

Via zones op de voeten wordt de beweging van de organen hersteld. Deze zones corresponderen met de emotionele zones in de hersenen. Door deze emotionele zones in de hersenen te combineren met de zones van de organen op de voeten wordt de eenheid van lichaam en geest hersteld.

Hoe ziet een sessie er uit?

Na het afnemen van een intakeformulier zal ik mijn strategie voor de behandeling bepalen. Bij risicocliënten zal er helaas niet op de voeten behandeld kunnen worden. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten waarvoor ik de volgende prijzen vraag:

Volwassen: €52

Kinderen tot 12 jaar: €20

Kinderen van 12 tot 17 jaar: €30