Wie ben ik?

Hey en welkom bij Evitality! Mijn naam is Evelyn en vanuit mijn passie voor zowel fysieke als mentale gezondheid begeleid ik mijn cliënten naar een goede balans in het lichaam.

About Me

Hey en welkom bij Evitality!Mijn naam is Evelyn en vanuit mijn passie voor zowel fysieke als mentale gezondheid begeleid ik mijn cliënten naar een goede balans in het lichaam.

Mijn achtergrond

Allereerst studeerde ik Idea & Innovation Management waar mijn lievelingsvakken coaching en self management waren. Dankzij deze vakken heb ik al snel mijn passie ontdekt, namelijk fysieke en mentale gezondheid. Ik vind het enorm boeiend hoe ons lichaam werkt in al ons denken, doen, de invloed van onze omgeving en onszelf.

Na mijn bachelor besloot ik om me een heel jaar lang bij te scholen. Zo volgde ik life coaching, voedingsbegeleiding, hot stone massage, relaxatiemassage… En als kers op de taart de vierjarige opleiding causale voetreflexologie, waarin alle cursussen zich tot één mooi geheel vormden.

Onze voeding, organen, hormonen, mindset, denkpatronen, drijfveren, overtuigingen, mindfulness en meditatie, energiebalans, belang van slaap… Allemaal stuk voor stuk belangrijke aspecten die bijdragen aan een goede gezondheid. Door mijn kennis te combineren begeleid ik mijn cliënten graag naar een gezonde levensstijl en balans in het lichaam.

Mijn Missie

Als gezondheidscoach wil ik mensen begeleiden op vlak van fysieke en mentale gezondheid. Dit doe ik vanuit de filosofie dat gezien de snelle evolutie in het maatschappelijk leven er specialisten nodig zijn om mensen op dit vlak te adviseren, begeleiden en coachen. Vanuit mijn DNA wil ik een betrouwbare partner zijn met respect voor elk individu.

Mijn Visie

Ik wil mij verder profileren als dé referentie in mijn vakdomein. Ik wens dit te realiseren met en voor mensen. Op deze wijze wens ik mijn ervaringen in te zetten voor elk individu dat open staat om haar/zijn talenten verder te ontplooien waarbij fysiek hand in hand gaat met mentale weerbaarheid.

Mijn kenmerken